El Pallars aconsegueix recollir més de 10 tones durant el Gran Recapte d’Aliments.

Només a Tremp es van recollir 8 tones de material, multiplicant per quatre els resultats de la recollida de primavera.

Els voluntaris classifiquen el material un cop recollit.Consell Comarcal Pallars Jussà
REDACCIÓ | Aquestes dies al local destinat al banc d’aliments del Pallars Jussà es treballa amb més intensitat que mai després de l’èxit aconseguit durant el Gran Recapte celebrat aquest cap de setmana passat en què, només a Tremp, es van recollir 8 tones de productes bàsics.
Al Pallars Sobirà, per la seva banda, un total de 21 establiments de la comarca han aconseguit recollir 1.740 quilos de menjar, superant de llarg els 1.481 quilos reunits durant la campanya de recollida de primavera.
Els voluntaris, després de participar en les dues jornades maratonianes de recollida, ara traginen el material amunt i avall per classificar-lo i emmagatzemar-lo de forma acurada de tal manera que no es perdi res i es pugui posar tant aviat com sigui possible a l’abast de les persones que ho necessiten.
Centenars de paquets d’arròs, pasta, llegums, pots de conserves diverses, oli, i desenes de litres de llet, entre molts altres productes, passen aquests dies per les seves mans per fer-ne una classificació acurada segons el tipus de material i la caducitat de cadascun.
 P1020602Gran èxit a Tremp
 L’èxit de la recollida a la ciutat de Tremp ha donat als voluntaris de l’associació APROP de Tremp una dosi d’optimisme afegida per afrontar les moltes tasques solidàries que porten a terme cada dia, entre les quals hi figura l’atenció del banc d’aliments. Els representants de l’entitat s’han mostrat gratament sorpresos pel suport que han demostrat els seus veïns, que durant tot el cap de setmana s’han abocat a la crida del recapte d’aliments.
El recapte solidari també ha superat les expectatives dels Serveis Socials dels Consells Comarcals del Pallars, tan pel que fa al material recollit, que ha suposat un rècord difícil de superar, com pel nombre de voluntaris que desinteressadament van participar en la recollida. Només a Tremp gairebé una trentena de persones es van encarregar de recollir el material en els 5 supermercats que van participar en el recapte.
En el cas del Pallars Jussà, el destí dels aliments recollits passaran a engreixar les prestatgeries i els magatzems del banc d’aliments de Tremp que actualment atén més de 70 famílies amb dificultats de la zona.
Font: www.pallarsdigital.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *