40 nens i nenes de primària i ESO participen aquest curs en aquest projecte del Servei d’Intervenció Socioeducatiu Itinerant, que es porta a terme amb voluntaris. Els nens i les nenes que participen en el servei de reforç escolar del Servei d’intervenció Socioeducatiu Itinerant (SISI) a Tremp, celebren les festes de Nadal juntament amb els seus formadors, tots ells de l’associació de voluntaris APROP.

A la festa hi va assistir també el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà qui va valorar molt positivament la tasca de suport i de prevenció que es porta a terme des d’aquest servei que treballa conjuntament amb les famílies dels nois i les noies per promoure la seva integració i prevenir situacions de vulnerabilitat.
Actualment, entre Tremp i la Pobla de Segur, el SISI atén 40 nens i nenes i les seves famílies en una tasca de prevenció i intervenció davant les situacions de risc en què es troben els infants i adolescents, particularment les que incideixen en el seu desenvolupament, alhora que s’afavoreix la preservació de la unitat familiar i la promoció del seu benestar.
El SISI va començar a atendre a menors que cursaven l’educació primària a Tremp el darrer trimestre del curs 2014-2015. Aquest servei, que depèn dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, actualment també dóna cobertura a adolescents de la Pobla de Segur que curses ensenyament secundària alhora que s’hi han incorporat també alumnes de secundària de Tremp.
Tant els voluntaris que han participat al projecte com els tècnics del SISI han valorat molt positivament aquest projecte perquè han comprovat la millora del rendiment escolar dels nens i nenes que hi participen, així com la seva situació personal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *